BAMBO eko pelene

Read Time1 Minute, 46 Second
Kao i većina majki za svoju decu biram ono što je najbolje. Kako smo još uvek u priči oko nošenja pelena današnji post će biti posvećen upravo njima i našim iskustvima.
Pre nego što sam postala majka za mene su jednokratne pelene bile Pampers. Njih sam nekako znala sa reklama kao popularne. Ali…kada je došlo vreme da krenem sa kupovinom bebi pelena počela sam malo da istražujem po internetu i naišla sam na Bambo pelene. Pa, zašto im ne bismo dali šansu! Pelena iz Danske mora biti bolja od ostalih pelena koje se proizvode u Turskoj, Bugarskoj ili nekoj drugoj sličnoj zemlji, a jedino takve se nude na našem tržištu.
U moru proizvođača koje smo pronašli dali smo šansu Bambo eko pelenama.

Pošto sam bila skeptična kupila sam jedno pakovanje.
Lako je dokupiti nešto ako vam se svidi, zar ne?
 
Nešto malo više o pelenama- BAMBO Nature eko pelene za decu su proizvedene u Danskoj. Imaju najviše sertifikata koji garantuju kvalitet i bezbednu upotrebu. Preporučuju se za decu sa osetljivijom kožom jer ne sadrže parfeme, losione, štetne supstance i alergene.
Upravo ove pelene su proglašene za najbolje pelene ni manje ni više nego u Americi na sajtu koji testira opremu za bebe. Više o tome ovde
Nemojte da vas zbuni naziv eko u nazivu pa da pomislite da su 100% biorazgradive. One nisu u potpunosti biorazgradive, ali imaju 3 sertifikata koji se odnose na ekologiju – Nordic Eco labelFSC i EU Ecolabel.

Ove pelene sam koristila za stariju ćerku a sada ih koristim i za mlađu. Veoma smo zadovoljni. Beba je suva tokom noći to znači da pelene dobro upijaju. Materijal od koga su napravljene prija dečijoj koži i što je najvažnije moje ćerkice nisu imale nikakvu reakciju na njih. Mi ih preporučujemo pa ih probajte. 
 
Biram najbolje


Na   njihovom sajtu možete poručiti uzorak pelena za probu.

 
 
 
Mogu da se poruče sa online prodavnice i besplatno ih šalju na kućnu adresu za 2 velika pakovanja.
Pronađite najbliže prodajno mesto Bambo Eko pelena klikom na link
Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

14 thoughts on “BAMBO eko pelene”

  1. Manekenka je medena to prvo moram reći 😍. Pelene sam probala i nisam zadovoljna propuštale su i kad je bebac bio vrlo mali tek po izlasku iz bolnice, probala sam posle ponovo opet ista priča sav je bio mokar i nakon sat, dva nošenja. Što se ojeda tiče za to su super ojeda nema. Za mene su Pampers premium care zakon, i po 8h noću ni kapi prolivene ni ojeda 😊

  2. Hvala. Ne znam da li je možda do loše serije pelena ili šta je u pitanju ali mi nismo imali takvih problema sa ovim proizvođačem dok sa nekim drugim jesmo. Ali, i proizvođači kod kojih smo imali "loša" iskustva kasnije se ispostavilo da je to bilo svega par puta i sada i njih koristimo bez problema. Za ojed se takođe slažem da su tu stvarno super.

  3. Анониман

    Kako nemam decu ne mogu da kazem svoje iskustvo ali znam nekoga ko ih koristi i sve najbolje o njima ima da kaze.

  4. Анониман

    Bambo pelene ne bih menjala ni za šta na svetu. Stariji porastao na pampersu, mlađi kombinovano… Ali definitivno propuštanje pelene beležim samo sa pampersom, bambo bnikad nisu pustile, čak ni kad je ima ostomačni virus… Za nas zakon 🙂

Comments are closed.

error: Content is protected !!