Bambo eko vlažne maramice

Read Time2 Minute, 59 Second
Kao majka dvoje dece stalno sebi postavljam pitanje da li sve radim kako treba kada je njihovo odrastanje u pitanju?

Da li ste se nekada zapitali koliko mi kao roditelji utičemo na njihovo zdravlje i sreću?

Kada su moja deca u  pitanju trudim se da biram ono što je najbolje za njih. 
Ne,nisam mislila na najmodernije i najskuplje igračke  već na stvari koje svakodnevno koriste i koje su u dodiru sa njima. 

Svaka mama će me razmeti i zna koliko je važno da za dete odabere pelene i vlažne maramice koje neće škoditi detetu.

Škoditi? 
Da, pelene moraju da budu udobne za dete, da ne sadrže dodatne parfeme, losione i štetne spstance i najbitnije da odgovaraju deci sa osetljivom kožom. Vlažne maramice takođe treba da budu  bez supstanci koje izazivaju alergijske reakcije, bez dodatnih mirisa i parabena.

Ovo je moguće jer na našem tržištu postoji manje poznat proizvođač BAMBO


Bambo proizvode koristimo poslednje tri godine. Otkako se rodila prva ćerkica odlučila sam se da isprobam pelene  u vidu uzorka jer smo do tada imali raznih “problema”  sa propuštanjem pelene tokom noći. Do tada smo koristili “poznatije, izreklamirane” pelene. Odlično su se pokazale. Beba se budila sa suvom kožom i bez curenja sa strane. Guma je nije usecala kod nogica niti je imala neke alergijske reakcije. Onda sam tek malo dublje zašla u sastav samih Bambo proizvoda pa i pelena i oduševila se. 

BAMBO Nature eko pelene za decu  proizvode se u Danskoj. Imaju 5 sertifikata koji garantuju kvalitet i bezbednu upotrebu. Preporčuju se deci sa osetljivom kožom jer ne sadrže dodate veštačke mirise, štetne supstance ili alergene. Imaj nekoliko eko sertifikata  Nordic Eco labelFSC i EU Ecolabel.

 Kada su vlažne maramice ovog proizvođača u pitanju mi smo prezadovoljni jer ne isušju kožu, ne izazivaju alergijsku reakciju, neutralnog su mirisa, ne pene kao pojedine maramice niti kožu ostavljaju vlažnom nakon upotrebe. 
 Ph vrednost  je 4-5.

BAMBO eko vlažne maramice s pogodne za decu sa osetljivom kožom jer su dermatološki testirane i imaju čak četiri sertifikata. Nordic Eco label i Astma Allergi sertifikat iz Danske. Proizvode se u Švedskoj. U prodaji se mogu naći pakovanja od 10, 50 i 80 komada. Pakovanje od 80 komada je veoma praktično jer ima poklopac koji omogućava lakše zatvaranje i otvaranje. 

Ono što je meni veoma bitno jeste da mogu ove proizvode da poručim preko internet prodavnice.
Dostava je besplatna za dva velika pakovanja kao i  za Bambo box pakovanje. Za porudžbine do 12h isporuka je već narednog dana. Poručivanje je veoma jednostavno- otvorite svoj nalog, “ubacite” željene proizvode i korpu i poručite. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ili več prilikom poručivanja – kako je vama lakše. 

Trenutno imaju novogodišnj akciju za sve veličine. Moja preporka je svakako BAMBO Box .

U saradni sa veoma ljubaznim ljudima iz Simbex-a  odlučili smo da napravimo malo novogodišnje darivanje a ujedno i ja da proslavim 100+ pratilaca na blogu, 500 + pratilaca na instagramu kao i 25000 pregleda na blogu. Meni ove brojke znače. 

Kada je darivanje u pitanju možete osvojiti pakovanje vlažnih maramica Bambo Nature

Uslovi za učestvovanje u nagrađivanju su sledeći:
Prijave za nagrađivanje traju do 31.12.  nakon čega ćemo proglasiti srećnog dobitnika. 
O našem iskustvu sa njihovim pelenama možete pročitati ovde a BAMBO proizvođača možete pronaći na sledećim linkovima

 
   

Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life
error: Content is protected !!