Basket grickalice

Read Time1 Minute, 16 Second
U prethodnom postu OVDE ste mogli pored rokovnika da vidite jednu zanimljivu kutiju. U pitanju su zdrave grickalice proizvodjaca Basket. Kutija je veoma lepo dizajnirana pa na prvi pogled mozda i nemate utisak da se unutra nalaze neke grickalice. 
Kako bi se malo bolje upoznali sa ovim proizvodom prvo cu vam predstaviti firmu u par reci. 
Domaca firma je u pitanju sa sedstem u Golubincima. Kazu:”Dobra hrana je oduvek bila vazan aspekt naseg zivota i poslovanja. Vise od jedne decenije radimo na ocuvanju i unapredjenju tradicionalne fine pekarske industrije o cemu svedoce mnogobrojna priznanja.”
Proizvodi su napravljeni od integralnog brasna, bez aditiva i konzervansa kao i posno. Njihov cilj je konstantna briga o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti proizvoda. Basket proizvodnja je zasnovana na HCCP standardu.
Asortiman proizvoda je veoma sirok. Mozete pronaci razne stapice sa susamom, stanglice sa suncokretom, bundevinim semenom, pecivo sa dimljenim sirom(zvuci zanimljivo mada nisam probala), proizvode sa speltom, heljdom, ovsem, koprivom, lanom, makom.
Ono sto je mene privuklo da probam njihove proizvode pored toga sto su zdravi jeste i zanimljiva ambalaza. Nekako je nesvakidasnja i neobicna. Sta vi mislite?

Njihove proizvode mozete pronaci u bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane, marketima kao sto su Univerexport, Tempo, Maxi, Metro. Cak i u Dm prodavnicama u delu sazdravom hranom.  
Vise o ovoj kompaniji i njihovim proizvodima mozete pronaci na :

Da li ste vi probali neki od njihovih proizvoda? Ako jeste koji i napisite misljenje o istim?

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

7 thoughts on “Basket grickalice”

Comments are closed.

error: Content is protected !!