Februarske odluke

Read Time2 Minute, 43 Second
Novi mesec ja pred nama. Moram biti iskrena ali jedva sam čekala da prođe januar jer mi nije bio baš najbolji.
Obično kažu kako ti počne godina takva će biti do kraja. Nadam se da kod mene neće biti tako.
Oni koji me znaju kažu da sam previše blaga prema ljudima i da im mnogo verujem. I, bili su u pravu. Sve sam to tokom januara osetila na svojoj koži. Ponekad se pitam šta je to u ljudima pa vole drugima da nanose zlo. Da li je to do ljudi, okruženja ili šta je u pitanju? Oduvek sam bila iskrena sa ljudima, pomagala sam koliko god mogu, verovala svima, opraštala ali uvek se nađe neko ko će da gazi ljude zarad nekog svog hira.
Nova  godina je stigla pre samo mesec dana, bila sam toliko ushićena zbog nekih stvari koje bi mi bile veoma bitne u životu ali se sve to nekako ” ugasilo ” u jednom trenu.
Ko je pratio moj prethodni post januarske odluke taj zna da sam imala malo odluka planiranih za januar.
  1. Rođendanske čestitke i pokloni su spremljeni i uručeni baki i deki. Oduševljenje vam ne mogu opisati, to je samo trebalo doživeti. Naravno ovo im je prvi rođendan sa dve unuke i ništa im nije bilo potrebno sem da njih dve dođu na rođus. 💕    Znači prva stavka sa spiska odluka je USPEŠNO realizovana 😍
  2. Recenzije su napisane i objavljene. Bravo za mene. 💃💃💃
  3. Kafa je ispijena i duuuugi razgovori o svemu i svačemu su obavljeni. Eh, moram ovo malo češće praktikovati.
  4. Recepti nisu sređeni već je dodato još papirića sa novim idejama za poslastice. 😋
Nisam loša, svakako sam uživala kod roditelja a i oni su uživali dok su imali goste. Možda sam malo zapostavila blog ali ipak se sve da nadoknaditi. Propušteno vreme sa porodicom je nenadoknadivo.
Kada su rođendanski pokloni u pitanju uradila sam im šolju sa slikom njihove druge unuke posto su pre dve godine dobili isti poklon na kome je  prva unuka. Šolje sam radila u ImageNet foto radnji i super su.

Drugi poklon je nešto slađi. U pitanju su čokoladice na kojima su slike unuka i natpis sa čestitkom za rođus. U pitanju su personalizovane i unikatne  čokoladice a možete ih pronaći na wonderland.gifts.ns

Što se tiče nekih želja koje imam za ovu godinu tu sada treba da se skoncentrišem na neke bitne stavke.
Februar će da proleti kao i svaki mesec do sada, nadam se malo toplijem vremenu jer se januar odužio kada je hladno vreme u pitanju a inače je proleteo.
Tokom februara ću se pozabaviti :
  1. Organizovati ćerkici prvi rođendan! Ovo mi je trenutno najbitnija stavka. Imam toliko ideja vezano za rođendan da prosto ne znam odakle da počnem. Ako sve realizujem kako sam zamislila možda jedan post posvetim tome.
  2. Posetiti frizera i napraviti neke promene
  3. Napraviti novu Fb stranicu bloga jer nemam pristup fb profilu preko koga sam bila njen administrator. 😢
  4. Isprobati neke nove recepte koje sam prikupila
Imate li vi odluke koje odlažete iz meseca u mesec? Pišite o tome.
Naravno želim da čujem mišljenje i da li vam se svideo ovaj post .
Ukoliko želite da pišem o nečemu slobodno ostavite predloge u komentaru.
Pozdrav od jedne umorne ali veoma srećne mame.:*
Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

4 thoughts on “Februarske odluke”

  1. Hvala. Volim unikatne poklončiće. Što se tiče odluka nisu ni one nešto vezane za mesec ali s obzirom da mi je svaki dan buran (pored dvoje male dece) primetila sam da je sve posvećeno njima i da nemam mnogo vremena za neke druge stvari. Zato sam rešila da malo tu rutinu promenim i da dam sebi i neke druge ciljeve. Naravno ništa od toga nije pod OBAVEZNO. Pisala sam već o tome u nekim prethodnim postovima. Ovo mije kao neka motivacija.

Comments are closed.

error: Content is protected !!