Glam box – februar

Read Time3 Minute, 29 Second
I, konačno je stigao dugo očekivani Glambox Loving February.
Ova kutija je trebalo da stigne još u februaru ali iz nekih njima poznatih razloga malo kasni. Poslednja kutija koja je stigla bila je decembarsko izdanje koje me oduševilo. Da ne bih sada pisala o njenom sadržaju možete se podsetiti OVDE šta je sve bilo u decembarskoj kutiji. Oduševljenje koje je tada bilo kada sam otvorila kutiju ovoga meseca se nije ponovilo. Priznajem da sam pomalo razočarana sadržajem a čekala sam ovu kutiju od početka godine. Šmrc 😢
Mnogi komentarušu kako je GlamBox kutija puna uzoraka koji se inače mogu dobiti besplatno ali meni baš ti uzorci ( koje inače nemam priliku da dobijam po apotekama i drogerijama) znače jer na taj način mogu da isprobam nešto novo. Dešavalo mi se da kupim puder čija mi nijansa kasnije ne odgovara i onda taj proizvod završi kod sestre ili drugarice. Godinama sam tragala za dobrom kremom za lice i upravo par uzoraka kremice mi pomogne da se odlučim za kremu koju ću koristii i koja mi odgovara. Eto, nekome uzorci proizvoda ne znače ništa ali moje mišljenje je drugačije.
Za one koji se do sada nisu sretali sa GlamBox-om i njenim poručivanjem mogu to uraditi OVDE
Ne želim da neko misli da imam negativno mišljenje o GlamBox-u već jednostavno moja očekivanja za mesec februar su bila veća. 
Kutija se isplati jer ima par full size proizvoda koji isplate kutiju. Poručivanjem dobijate mogućnost da isprobate neke nove proizvode koje bi možda samo pogledali na polici prodavnice a ne bi se usudili da ih isprobate. Tako je bio kod mene slučaj. GlamBox mi je omogućio da isprobam mnoge proizvode koje se do tada nisam usuđivala da kupim. Ono što ostaje nakon potrošenih proizvoda jeste kutija u kojoj su stigli proizvodi koja je odličnog kvaliteta. Upravo kutija u kojoj stižu proizvodi odlično služi za čuvanje sitnica ( meni služi za čuvanje računa,figurica iz kinder jajeta…). Nisam se pokajala ni jednom kada sam poručila kutiju. 

LOVING FEBRUARY 2017
Sadržaj moje kutije je sledeći:
Golden Rose Ultra Brilliant Tube Lipgloss sjaj za usne koji se veoma lako nanosi. Nijansa 27. Kada ga pogledate boja je roza međutim kada se nanese na usne boja se stopi sa usnama i ostaje samo sjaj. Nakon nanošenja usne ostavlja sjajnim i blistavim. Zadovoljna sam proizvodom i koristiću ga svakodnevno jer je kao bezbojni sjaj za usne. Cena mu je 279 rsd.

B.U. Heartbeat dezodorans uzorak B.U dezodoransa. Imala sam ranije priliku da isprobam baš ovaj miris i nisam oduševljena. Inače sam koristila njihove proizvode. Preporuke za dezodoranse i njihove parfeme. Cena za 150 ml je 230 rsd. 
Still Pro linija za profesionalnu negu kose –  keratin šampon namenjen je slaboj i lomljivoj kosi koju regeneriše i jača. Sadrži visoku koncentraciju prirodnog keratina. Šampon još uvek nisam isprobala ali se radujem što imam priliku da ga isprobam. Pakovanje je od 500ml i cena mu je 400 rsd.

Revlon Uniq One Dry šampon za suvo pranje kose. Prilagođen je suvom pranju kose, čisti kosu bez pranja vodom, osvežava i oživljava kosu, apsorbuje višak masnoće. Volim ovakve stvarčice jer su u skladu da brzim životom 😄 Isprobala sam proizvod i odličan je. Kao što piše u opisu gore osvežava kosu i čini je čistijom i svežijom. Izbegavam čestu upotrebu ovakvih šampona ali volim da ih imam. Proizvod je u pakovanju o 75ml i cena mu je 600rsd.
Golden rose Color nail Lacquer – lak za nokte u veoma interesantnoj nijansi 144. Najavljuje dolazak proleća 😁  Zadovoljna sam njihovim lakovima, postojanošću, bojama kao i četkicom koja je široka i olakšava nanošenje. Inače je ovaj lak Dobitnik Grazia Beauty Awards najbolji lak za 2016. godinu. Cena mu je 200-250 rsd.

Ovo je sadržaj moje kutije.  Cene su okvirne i razlikuju se od mesta prodaje.
Što se tiče B.U dezodoransa (50ml)  ukoliko je neko zainteresovan za njega poklonila bih ga jer ga  neću koristiti. ( lično preuzimanje ili da vi platite poštarinu)
Da li ste nekada poručili GlamBox kutiju i kakva su vaša iskustva? Kako vam se dopada sadržaj moje kutije?
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

4 thoughts on “Glam box – februar”

  1. Ni ja nisam oduševljena. Ovaj BU dezodorans je imala moja sestra, niej mi se svideo miris.
    Slažem se i povodom suvih šampona, izbegavam da ih često koristim, ali gledam da imam neki u kući kad zatreba 🙂

Comments are closed.

error: Content is protected !!