Majske odluke

Read Time2 Minute, 37 Second
Wooow april je prošao. Pa da li je ovo moguće?
Ne znam kako vama ali meni vreme sve brže prolazi. Kako su došli lepi dani tako vreme sve više provodimo u prirodi. Naravno ponekad nas iznenadi i po koja pahulja u sred proleća ali i prošle godine je bilo tako pa nas sada više ništa ne iznenađuje. 
April mesec je za mene bio veoma buran. Počela sam da radim nakon porodiljskog bolovanja. Novo radno mesto, novo okruženje, nov sistem rada… U sve to sam trebala da se uklopim a pored posla s jedne strane s druge srane su deca i najmlađa ćerkica koja je prvi put na više od 3h bez mame. 
Koliko sam brinula kako će ona to prihvatiti toliko me i oduševila jer se super uklopila sa “dadiljama”. 
Kako sam znala da ću imati mnogo obaveza tokom meseca nisam ništa veliko planirala. 
Uskršnji praznici su brzo prošli i naravno bili smo u krugu porodice. Moje devojke su bile oduševljene farbanjem a kasnije i kucanjem jajima jer je ovo prvi uskrs da ga njih dve slave zajedno.

Odluke meseca aprila su realizovane 3/3

  1. Napravili smo uskršnje čestitke bakama i dekama kao i prabaki i poslali ih. Naravno s njihove strane je usledilo oduševljenje. 
  2. Mali kutak u stanu je u uskršnjem stilu. Skromno ali opet lepo deci. Starija ćerkica je bila zadužena za dekoraciju i mogu vam reći da je oslično ispala. (mada da budem iskrena i nema mnogo detalja tako da je sve moglo lepo da se uklopi)
  3. Kako sam već pisala da je vreme bilo lepo tako smo obišli Zvezdarsku šumu i prošetali smo sa decom. Za nekoga je ovo verovatno mesto koje obilazi svakodnevno ali za nas je bila novina. Često smo odlazili i na Adu Huju jer nam je veoma blizu i mogu vam reći da je super mesto za decu jer ste pored reke a ima lepo igralište za decu.

Kada smo kod maja i majskih aktivnosti tu su sledeće stavri koje treba obaviti:

  1. Odabrati dečije fotografije i odneti ih na izdaru. Verujem da većina vas čuva fotografije u kompjuteru, telefonu na cd- u . Moj predlog je da ih kao nekada izradite i u svoje slobodno vreme lepo sednete na terasicu i prelistavate album
  2. Bitna stavka za mene u ovom trenutku je i pronalazak destinacije za letovanje. Leto samo što nije a kako sada imamo dvoje dece tu treba misliti o mnogim stvarima prilikom odabira destinacije.
  3. Odlazak u shoping i obnavljanje garderobe jer kako sam počela da radim shvatila sam da 99% stvari u mom  ormaru predstavlja sportska garderoba. 
  4. Napredak u blogosvetu mi je jedan od ciljeva. Iz dana u dan imam sve više pregleda, uradila sam i jedan  collab prošlog meseca i mogu vam reći da sam se iznenadila (prijatno) kada me Tatjana kontaktirala.  

Imate li vi odluke koje odlažete iz meseca u mesec? Pišite o tome.
Naravno želim da čujem mišljenje i da li vam se svideo ovaj post .
Ukoliko želite da pišem o nečemu slobodno ostavite predloge u komentaru.
Pozdrav od jedne umorne ali veoma srećne mame 😚
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life
error: Content is protected !!