My fairytale

Read Time1 Minute, 24 Second

Da li su bajke koje smo slušali kada smo bili mali samo bajke ili mogu da postanu stvarnost? Princa na belom konju teško da možemo pronaći u današnje vreme. Priče o princezama ipak mogu da se ostvare. Trenutak kada sam se ja osećala kao da sam izašla iz neke bajke jeste kada sam probala venčanicu. Verujem da se većina devojaka tako osećala.
Za naše trenutke iz bajke zašlužne su razne kompanije i kreatori venčanica kao što su Vera Wang,  Demetrios James Elias,  Enzoani, Christian Lacroix, Christian Dior i mnogi drugi.
Potrudiću sa da vam danas predstavim nekoga ko je zaslužan za moju bajku 🙂

ENZOANI

      Enzoani je 2005.godine predstavio svoju prvu kolekciju venčanica. Ove venčanice  su inspirisane evropskim spojem tradicionalnog i modernog. Modni brend Enzoani se vremenom razvijao i proširio se uvođenjem novih kolekcija: Blue by Enzoani, love (Special Occasion, Evening, Shoes). Posluju na svim kontinentima. Sedište je u Velikoj Britaniji.
Kompanija Enzoani je zasnovana na ideji da se nevestama obezbedi najbolje pa su elegantne siluete i savršen izgled ono na čemu je kompanija radila godinama, gradeći svoj prepoznatljivi imidž. Enzoani venčanice karakaterišu elegantni pojasevi i crne mašnice oko struka koje daju dozu glamura samoj venčanici. Pored venčanica, Enzoani nude i večernje haljine.
Ovlašćeni predstavnik Enzoani venčanica: http://carolija.co.rs/ 

    model Delby

    model Dekalb
     model Denmark
      model Evelyn
Model koji se meni najviše sviđa je Daisy.
 model Daisy

 model Daisy
Ovo su samo neki od modela.
 Pa da li ste spremni za svoju bajku?Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “My fairytale”

  1. Svaki model je drugačiji kada se obuče. Ja sam se nekim modelima oduševila kada sam ih probala a ovako među more venčanica mi nije izgledala lepo.

Comments are closed.

error: Content is protected !!