Nova stranica našeg života

Read Time2 Minute, 33 Second
Većina vas/nas početkom nedelje, meseca ili godine donosi odluke da nešto promeni ili započne. 
Nova godina je pred nama. Prvi mesec je bukvalno proleteo pored mene 😊
Krajem/početkom godine obično sumiram šta sam uradila tokom 365 dana, da li sam zadovoljna, kako želim da nastavim dalje. 
U prvom postu prošle godine sam napisala neke želje koje želim da ostvarim tokom godine. Moram priznati da sam bila uspešna i veoma se radujem tome. Neke su ostvarene u celosti, neke polovično ali ima i onih koje još čekaju.
Uglavnom:
  1. Uspela sam da sredim posao i pređem da radim malo bliže. To mi je veoma važna stavka jer provesti pola dana na poslu i pola u putu a dvoje male dece kuci malo je bzv.
  2. Dete sam uspela da upišem u vrtić i bila sam presrećna jer kažu da je to veoma teško uraditi. 
  3. Putovala sam i uživala u svakoj sekundi provedenoj na odmoru. Naravno ko me prati na instagramu mogao je da isprati moja putovanja.
  4. Rođendan je proslavljen a ja sam oduševljena kako je sve ispalo. Kako sam bila pod utiskom svega toga napisala sam i jedan post – vodic za organizaciju decijeg rodjendana
  5. Usavršiti se u fotografisanju-Malo sam radila kada je ova stavka u pitanju ali nije za pohvalu.
  6. Stručno usavršavanje – Usavršavala sam se time što sam početkom rada ušla u nov sistem i program i tome sam se posvetila.
  7. Stan nisam još uvek sredila kako želim ali svakako imam dosta planova koje je malo teže realizovati. Dolaskom proleća biće nekih promena, nadam se. 
  8. Naučiti engleski jezik – Engleski jezik mi svakodnevno zadaje muke. Javno priznajem da me sramota što nisam istrajna u učenju istog. Išla sam puna tri meseca na kurs i super mi je išlo a onda sam jednostavno prekinula učenje iz glupih razloga.
  9. Deca rastu i svaki trenutak proveden sa njima je zanimljiv na svoj način. 

Kako smo svake godine stariji tako i sazrevamo i shvatamo da smo pravili neke greške u životu. Nisam od onih koji kukaju već sam borac i želim da idem dalje u nove avanture pametnija nego ranije.
Tokom godine sam pogledala neke videe, filmove i pročitala neke članke u kojima sam se pronašla i promenila gledanje na neke stvari.

Kada je blogosvet u pitanju imala sam divne saradnje koje želim da se nastave i tokom ove godine.
Čak sam sa kompanijom Simbex organizovala i malo darivanje.Odaziv nije bio velik ali mi je ipak drago da smo nekoga obradovali malim poklončićem već na početku ove godine.

Još 328 dana je pred nama zato nemojte dozvoliti da ih trošite bezveze, uživajte u svakoj sekundi, udovoljite sebi i smejte se jer je smeh najbolji lek. Pozovite nekog starog prijatelja,popijte kaficu/čaj,ispričajte se, idite na fitnes jer je to najbolji lek za stres i nervozu…

Meni ostaje da pravim planove za dalja putovanja, uživanje, edukacije, promene…

Verujem da svako od vas ima dosta želja koje bi da mu se ostvare u novoj godini. Pišite kako vi vidite godinu za vama.

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

3 thoughts on “Nova stranica našeg života”

  1. Panerai watches are undeniably sexy and have an excellent brand image. Not always the watch for when you want something horologically interesting on your wrist, they are a great default Replica Panerai watches for days you want something “simply nice” on your wrist. Still a jeweler in spirit, Replica Panerai Watches strives for that polished high-end look as opposed to being overtly avant garde.Replica Panerai Watches make some of the most eye-catching watches I was finding a new tote Valentino handbags I could use to go to work and also carry my Ipad around when necessary.

Comments are closed.

error: Content is protected !!