Novogodišnji knjigopaketići

Read Time3 Minute, 28 Second
Od dana kada počnete da planirate porodicu pa na dalje neke stvari se u životu menjaju. Tako je bilo i kod mene. Nekada sam imala izgovore “Umorna sam” ali sada tih izgovora više nema. Jer…deca su mi bitna. Želim da im posvetim što više vremena jer vidim da vreme nenormalno brzo ide. Bar je moj utisak takav.
Kako se bliže praznici polako počinjem da smišljam kakav paketić da spremim za moje devojke. S obzirom da je mlađa ćerkica još beba njoj poklon neće mnogo značiti kao starijoj koja je sada svesna svega i jedva čeka Deda Mraza. Imam sreću pa mi je dete skromno. Obožava mede u svakom smislu. Kao plišanu igračku, u knjigama, slikovnicama, na garderobi, posuđu i tako joj je jedina želja da joj Deda Mraz donese medu. Ko god je pita šta želi odgovor je uvek isti.
Pa, hajde da se potrudimo da joj ispunimo želju jer deca su deca i iskreno se raduju poklonu.
Inače sam neko ko voli deci da poklanja knjige i tako sam naišla na akciju Kreativnog centra gde se dobijaju tri knjige Radoznali meda + plišani meda na poklon. Nisam  ni razmišljala da li ovo da uzmem ili ne. Naravno da uzimam jer se ne propušta prlika da se uzmu knjige i još glavni junak dolazi uz njih. Knjige su naručene i već su stigle. Sada meda sedi u ormaru i čeka da se nađe ispod jelke.

                           ( U kompletu dolaze 3 knjige i plišani meda. Pošto poklon još nije otvoren sve je upakovano kako je i stiglo pa se jedna knjiga i ne vidi.)
Kao dugogodišnji član Kluba Kreativnog centra mogu reći da imaju odličnu ponudu. Većinu knjiga možete prelistati na njihovom sajtu te se malo upoznati sa njenim sadržajem. Neko više voli da ode u knjižaru i pogleda knjige ali ja sam sasvim zadovoljna predstavljanjem knjiga na sajtu tako da isključivo ovako poručujem njihove knjige. Ili…Pogledam neku knjigu u knjižari pa je naručim preko  sajta . Razlog zašto tako radim je sledeći- prilikom poručivanja knjiga preko njihovog sajta (naravno prvo morate otvoriti svoj nalog) dobijate određene popuste.
Popusti su sledeći:
10% za udžbenike i radne sveske odnovne i srednje škole i predškolske ustanove( sa liste udžbenika koje je odobrilo Ministarstvo prosvete Republike Srbije )
15% za sva ostala NJIHOVA izdanja
25% za izdanja naručena tokom 66 dana od prethodne narudžbine (ovo ne važi za udžbenike i knjige koje su na akcijskoj prodaji)
Naručene knjige možete platiti uplatnicom, platnim karticama (Visa, MasterCard i Maestro) kao i prilikom dostave. Poštarina se plaća zavisno od težine paketa.
Pored redovnih popusta koje možete naći u rubrici akcije imaju i akciju pod nazivom Velika vikend akcija. Ova akcija se sprovodi svake druge nedelje od petka do utorka i mogu se naći naslovi sa sniženjem do 50%.
Prilikom svake kupovine preko interneta dobijate neki poklon. Sada se dobija njihov kalendar koji je u dečijem stilu. Poslednjih par godina imam njihove kalendare i super su jer kasnije slike ostanu pa se mogu iskoristiti za razne aktivnosti sa decom.
Ponuda njihovih knjiga je bogata. Imaju za sve uzraste po nešto.
Još jedna preporuka što se tiče njihovih knjiga je edicija knjiga Žuća gde je glavni junak kuca po imenu Žuća. Prilikom poručivanja ovih knjiga sa stranice akcije imate mogućnost da odaberete 2/5 knjiga sa popustom od 40% i još uz to dobijate plišanog Žuću. Kada treba da idem u posetu nekoj bebici ili detetu do 3 godine nema sumnje šta ću da odnesem. Deca ga prosto obožavaju. Ja sam moje devojke obezbedila sa knjigama i igračkicama.

Sada imaju akciju Novogodišnji Knjigopaketići gde su po uzrastu napravljene akcije knjiga.
Ono što je bitno jeste da su knjige od prve godine pa sve do 100. (šalim se naravno) ali ima akcija i za tinejdžere i za odrasle.
Nadam se da vam se svideo post i da ćete posetiti njihov sajt pa možda dobijete i neku inspiraciju za novogodišnji paketić.

Pratite ih i  na
INSTAGRAMU
FB stranici

Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “Novogodišnji knjigopaketići”

  1. Upravo tako. Imam svakodnevno susret sa decom i roditeljima jer mi je takva profesija i bas se vidi da se sve menja ali u negativnom smislu. Naravno ima jos uvek onih cija su deca lepo vaspitana i dobra.

Comments are closed.

error: Content is protected !!