NunaNai jastuk za dečiji krevetac

Read Time2 Minute, 27 Second
Pre nešto više od mesec dana sam imala priliku da dobijem jedan meni veoma zanimljiv proizvod.
U pitanju je jastuk za dečiji krevetac proizvođača NunaNai.
Iza ovog brenda stoji jedna neverovarna žena Vesna koja je idejni tvorac NunaNai proizvoda a ujedno je i majka. Pored proizvoda za bebe ovaj brend nudi stvarčice za mame i tate. Ono što je meni važno jeste da su proizvodi uglavnom izrađeni od prirodnih materijala i veselih boja. Proizvodi su originalni, praktični  i roditeljima pomažu u odrastanju njihove dece. Pored NunaNai jastuka za dečiji krevetac  možete pronaći i NunaNai ćebe, jastuk za bebe i mame, maramu za nošenje bebe, gaćice za odvikavanje od pelena, jastuče za putovanje.
San je mentalna aktivnost tokom spavanje. Kvalitetan san je veoma bitan u ranom uzrastu dece kako za zdravlje tako i za rast i razvoj. Svako dete je individua za sebe pa tako ne mogu sva deca u isto vreme da idu na spavanje kao ni dužina sna da bude ista. Ono što je bitno jeste da se roditelji uključe i prate svoje dete. Jer, deca su mali prevaranti pa zarad igre tvrde da nisu umorni i da neće da spavaju. Ali, bitno je da imaju određen ritam dana i da se ne odstupa mnogo od njega.
Za kvalitetan i miran sat potrebna je i mirna atmosfera kao i udoban krevet. Kao dodatak za udobnost pojavio se u NunaNai jastuk koji pomaže detetu da tokom ležanja ima blago uzdignut položaj.
Jastuk za dečiji krevetac
 
Jastuk ovog proizvođača se stavlja na dušek dečijeg krevetca ispod ili iznad čaršava. Napravljen je tako da kada dete legne na njega leži u malo uzdignutom položaju. Uzdignut položaj tokom spavanja pomaže deci koja su prehlađena jer ne dolazi do slivanja sekreta iz nosa. Kada su bebe u pitanju uzdignut položaj im ne smeta već pomaže da kod izbacivanja viška hrane ne dođe do vraćanja iste.
Moji utisci: Moram priznati da mi se ovaj proizvod dopada. Ćerkica sada ima 16 meseci i uživa da spava na njemu jer do sada nije imala nikakav jastuk pa je ležala na ravnom. Ono što mi je žao jeste to što nisam ranije saznala za ovaj proizvod jer mislim da je veoma važan u prvih par meseci detetovog odrastanja upravo zbog česte pojave refluksa kod beba. I starija ćerkica koja sada ima skoro 3 godine voli ponekad da uzme jastuk i stavi ga u svoj krevet. Veoma je mekan. Ima navlaku koja se lako skida i pere. Naš izbor je bio jastuk u beloj boji jer može da se uklopi uz sve posteljine koje imamo ali možete odabrati neku drugu boju jer u asortimanu imaju još boja.
Ukoliko sam Vas i malo zainteresovala za ovaj brend više o njemu možete videti na njihovoj stranici NunaNai
Proizvode možete pronaći u prodavnicama TV Shop-a ili da ih poručite direktno sa njihovog sajta.
Možete pogledati njihovu Fb stranicu  kao i  Instagram profil
Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “NunaNai jastuk za dečiji krevetac”

  1. Mi imamo ovaj jastuk i Ivan spava od prvog dana na njemu, kad legne negde drugde a da nema tog jastuka nema šanse da zaspi, obožavamo ga :).

Comments are closed.

error: Content is protected !!