Prirodna kozmetika Cveet

Read Time2 Minute, 43 Second
” Pčelarimo porodično sa oko sedamdesetak košnica u srcu Šumadije.
Zaljubljenici smo u pčelarstvo, volimo prirodu i težimo da joj se odužimo na svaki mogući način.
Nastojimo da proširimo svest o ulozi pčela i pčelinjih proizvoda i zarazimo vas ljubavlju prema ovim neverovatnim insektima. 🐝 🐝 🐝
Uživamo u društvu pčela, volimo to što radimo i želimo da deo te ljubavi dodamo na darove prirode, zapakujemo i podelimo sa vama. “

Ovako bih započela današnju medenu priču o kompaniji CVEET.

Cveet u svom asortimanu ima proizvode bazirane na medu i pčelinjem vosku.

Pored prehrambenih proizvoda tj.meda imaju i (za sada) skroman asortiman prirodnih kozmetičkih proizvoda. U pitanju su balzam za usne i  ruke kao i sapuni. Ono što još možete pronaći kod njih jesu sveće i propolis kapi.

Prethodni post o prirodnoj kozmetici je bio uvod u današnju priču o prirodnim kozmetičkim proizvodima Cveet.

Balzam za usne

Koliko god mislimo da usnama nije potrebna neka posebna briga grešimo. Usne su veoma osetljive kako na nepovoljno uticanje sunca tako i na  vetar, hladnoću i suv vazduh.
Na koji način brinemo o usnama?
Nedavno sam pisala da je i usnama ponekad potrebno odraditi piling . Nakon pilinga kada skinete sve “mrtve” delove kože potrebna je zaštita koju nude prirodni proizvodi.

Balzam za usta proizvođača Cveet u svom sastavu ima čist pčelinji vosak, med iz sopstvenog pčelinjaka , etarsko ulje peperminta i bademovo ulje. Dolazi u pakovanju od 10ml i izgledom me vraća u detinjstvo jer me podseća na nekadašnje grožđene masti koje sam koristila kao dete. 👧
Balzam se lako nanosi. Ja ga nanosim direktno na usne. Ako se pitate kakvog je ukusa reći ću vam prirodnog 😄 Ukus koji skoro i da ne postoji podseća na pčelinji proizvod. Nije sladak kako bi neko pomislio jer ima meda.

Cena je 200 dinara i proizvod možete poručiti direktno sa njihovog sajta.

Balzam za ruke

Ruke su nešto što većini ljudi zapada za oko prilikom susreta sa nekim. Negovane ruke odaju utisak osobe koja drži do svog izgleda i zdravlja.
Rukama je potrebna svakodnevna nega i hidratacija ne samo tokom hladnih dana već tokom cele godine.
Na koji način vi negujete ruke?

Balzam za ruke  proizvođača Cveet ručno je napravljen od čistog pčelinjeg voska, meda iz njihovog pčelinjaka kao i odabranih etarskih ulaj koji neguju i štite kožu ruku. Od etarskih ulja proizvod sadrži kokosovo ulje, maslinovo, ulje pomorandže i čajevca kao i shea buter.
Ovaj proizvod je bez veštačkih boja, sintetičkih mirisa, parabena i bilo kakvih veštačkih supstanci.
U to se možete uveriti već pri prvom susretu sa proizvodom jer je boja prava “pčelinja” a miris je prirodan. Prvi kontakt sa kremom će vas podsetiti na vosak i krema ipak nije tvrda kako se činina prvi pogled i dodir. Dosta je masna što se meni dopada jer imam suvlju kožu. Ono što sam primetila jeste da mi baš odgovara kada je namažem uveče kada legnem da spavam jer se na taj način krema maksimalno iskoristi tj.koža je upije. Lako se razmazuje i blagog – prijatnog je mirisa.

Cena je 500 dinara i proizvod možete poručiti direktno sa njihovog sajta.

Ukoliko Vam se dopao neki od ovi proizvoda ili želite da zavirite  Cveet asortiman predlažem da ih potražite na:

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife
Facebook: Sweet Life

3 thoughts on “Prirodna kozmetika Cveet”

  1. Prvu put čujem za ovu kompaniju i dopada mi se što su prirodni proizvodi u pitanju, tako da, možda je uzmem u obzir. Sam post je odličan i dopada mi se kako si sve proizvode i samu kompaniju predstavila. 🙂
    Inače, primijetila sam da imamo slična imena blogova. 🙂

    sweet-dreams-14.blogspot.com – moj blog, zapratila sam te, ako želiš, uzvrati 🙂

  2. Proizvodi su i meni bili potpuno nepoznati ali su me oduševili. Imaju super kutiju kao poklon sa njihovim proizvodima. Sada dolaze praznici i vreme darivanja tako da je to oličan poklon.

Comments are closed.

error: Content is protected !!