Carin ProBiotic i Antiseptic ulošci

Read Time2 Minute, 7 Second
Kao što sam i obećala  OVDE čim  isprobam nove ProBiotic i Antiseptic uloške javljam utiske. 
Kao i svaka žena vodim računa o intimnoj nezi i o tome je bilo reči OVDE
Sasvim slučajno krajem prošle godine naišla sam na meni zanimljive higijenske uloške. Ono što me je privuklo jeste njihov naziv ProBiotic i Antiseptic. Zapitala sam se šta li to znači, kakvi su to ulošci i ukazala mi se prilika da mi divni ljudi iz Maternity-a omoguće da ih isprobam. 
ProBiotic ulošci su 100% pamučni ulošci koji sadrže čistu probiotsku kulturu Lactobacillus acidophilus.
Carin ProBiotic ulošci su najbolji izbor za žene koje žele da spreče infekciju uz višestruku zaštitu i negu, koje kroz upotrebu, na najbolji i najlakši način žele da doprinesu razvoju korisnih bakterija koje štite intimno zdravlje; koje pate od povremenih ili hroničnih bakterijskih ili gljivičnih infekcija; koje pate od iritacija, da uspostave ravnotežu vaginalne mikroflore.

Moji utisci: 
Ulošci su veoma prijatni. Pamučni i odmah na prvi pogled može da se vidi da su napravljeni da budu udobni. Tokom nošenja ništa ne smeta niti šuška kao što je slučaj kod nekih proizvođača. Što se tiče upijanja veoma dobro upijaju, odlični su i tokom noći. Jedino što bih stavila kao manu jeste to što su malo kraći po mom mišljenju. Odlični su mi da ih koristim tokom dana ali su mi kratki za noć. Moja preporuka. 
———————————————————————————————————————————————–
Carin Antiseptic ulošci sadrže aktivni kiseonik koji nežno dezinfikuje uložak i smanjuje neprijatne mirise i onemogućava razvoj neprijateljskih bakterija. Dizajnirani su za redovnu upotrebu. Ovo je nova generacija proizvoda za intimnu higijenu. Deluje na osnovu mehanizma kreiranih od strane same prirode. 100% pamučni uložak i aktivni kiseonik.
Moji utisci:
Ulošci su pamučni, veoma prijatni za nošenje, ne šuškaju 😊. Tanki su  a veoma dobro upijaju. Što se tiče svojstva da neutrališe mirise tu ne mogu ništa da kažem jer inače nemam nekih iskustava s neprijatnim mirisima. Kao i kod ProBiotic uložaka mana im je što su kratki po mom mišljenju za noćno nošenje. Inače sve preporuke. 
Carin ProBioic ulošci sa probiotikom su jedini ulošci sa probiotikom koji veoma dobro neguju. U Evropi su višestruki dobitnici nagrada od strane potrošača.
Uloške možete pronaći u apotekama. 
Više o njima možete videti na fb stranici Maternity extra care ulošci
Takođe na njihovoj fb stranici možete da pratite gde imaju svakodnevne promocije jer ih ima veoma često. 
To je prilika da nabavite uložak i uverite se u njihov kvalitet. 
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life
error: Content is protected !!