Decembar 2012. Nemačka

Read Time1 Minute, 12 Second
Stigla je i ta 2013. Mnogi se nisu nadali da će je doživeti zbog SMAKA SVETA ali i to nas je zaobišlo :))

Dragi moji na početku moram da vam poželim sve najbolje u ovoj godini, da vam bude uspešna, da budete nasmejani, da volite i budete voljeni… Ja ću prošlu godinu pamtiti ali po dobrom. Pamtiću je pre svega po svom venčanju ali i po putovanjima. Naravno ne mogu se pohvaliti da sam mnogo radila na svom blog. Obećavam da ću se malo više potruditi u ovoj godini 🙂
Današnji post ću posvetiti mojim poslednjim danima u prethodnoj godini. Njih sam provela u Nemačkoj u gradu Iserlohn-u.
Priča počinje ovako:odlazimo(suprug i ja) na  aerodrom Nikola Tesla, prolazimo sve kontrole i sedamo u avion. Polećemo. Stižemo nakon dva sata leta i slećemo u Dortmund. Sačekala nas je tetka i uputili smo se prema Iserlohn-u.  Uživanje može da počne. Gradić je veoma prijatan i lep. Ima sve što poželite a o buticima da ne govorim. Naravno jedan dan sam provela u Dortmund-u radi šopinga. Od grada nisam videla ništa jer mi je dan prošao šetajući po tržnom centru i obilazeći butike. Ništa čudno za žene.
Sve u svemu uživali smo u toplom domu oruženi porodicom i prijateljima. Proveli smo svi zajedno Badnje veče i Božić. Godina nam se završila veoma lepo.
Sve što je lepo kratko traje ali se slatko završi.
Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “Decembar 2012. Nemačka”

  1. Pa da 🙂
    Nista cudno.
    Otputujem i onda ovako isfrustrirana Beogradskim preskupim radnjama udjem u H&M i druge radnjice i ostavim pola para sto sam ponela i provedem ceo dan u trznom centru.
    CCCC

Comments are closed.

error: Content is protected !!