NunaNai peškir pončo

Nuna Nai peškir pončo

Read Time1 Minute, 36 Second
Nakon teksta o letovanju s decom i putnoj apoteci došao je na red i jedan veoma zanimljiv proizvod koji se uklapa u ovu priču.
Naime reč je o veoma praktičnom pončo peškiru.
NunaNai brendu ste već imali prilike da čitate na mom blogu. Mi smo prezadovoljni njihovim proizvodima.

Peškir pončo je proizvod namenjen deci. Time što ima kapuljaču za decu predstavlja više od peškira. Veoma je prijatan za “nošenje”. Izrađen je od frotira.
Verujem da ste svi do sada čuli za ove peškire ali njihova namena je višestruka. Pored toga što možete obrisati dete možete ga koristiti i da: ususkate dete posle kupanja, zaštititi ga od Sunca tokom igre na pesku, prekriti dete tokom odmora na plaži, prekriti dete tokom presvlačenja mokrog kupaćeg, podmetnuti ga kao jastuk tokom odmora na ležaljci… Uglavnom ovaj proizvod je neizostavan kada je letovanje u pitanju
Ukoliko niste upoznati s ovim brendom ukratko bih ga predstavila.
Iza ovog brenda stoji jedna neverovarna žena Vesna koja je idejni tvorac NunaNai proizvoda a ujedno je i majka. Pored proizvoda za bebe ovaj brend nudi stvarčice za mame i tate. Ono što je meni važno jeste da su proizvodi uglavnom izrađeni od prirodnih materijala i veselih boja. Proizvodi su originalni, praktični  i roditeljima pomažu u odrastanju njihove dece. Pored NunaNai peškir ponča možete pronaći i NunaNai ćebe, jastuk za bebe i mame, maramu za nošenje bebe, gaćice za odvikavanje od pelena, jastuče za putovanje, jastuka za dečiji krevetac. Iz ovoga možemo zaključiti da je još jedna uspešna žena iza ovako dobrih proizvoda. 
Dimenzije peškir ponča su 62×62.
Dostupan je u žutoj boji što odgovara deci oba pola.
Ovaj proizvod je trenutno snižen tako da je sada prilika da ga poručite ukoliko već nemate ovakav proizvod.
Proizvod možete poručiti direktno na sajtu Nuna Nai ili posetom neke od Tv shop prodavnica.
Možete pogledati njihovu Fb stranicu  kao i  Instagram profil
Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

5 thoughts on “Nuna Nai peškir pončo”

Comments are closed.

error: Content is protected !!