Snežna kugla -DIY

Read Time1 Minute, 45 Second
Verovatno većina vas kao i  ja jedva čeka novogodišnje praznike. Jedva čekam da počnemo sa ukrašavanjem stanova. Volim kada u gradu zasijaju lampice svakojakih boja i oblika. Naravno svako se u tom periodu obraduje i poklonima koji se dele :)))
A kada smo kod poklona mislim da je vreme da polako smišljamo šta ćemo da poklonimo najdražim osobama. Bar ja mislim da nije rano za to. Vi kako hoćete ali ja sam već počela da smišljam.
Volim da poklanjam nešto što je nesvakidašnje, autentično. Ne znam koliko ste ljubitelji pravljenja  poklončića ali svakako mislim da bi trebali da probate ovo što ću vam pokazati.
Pretpostavljam da svako od vas ima bar po jednu snežnu kulu sa nekog putovanja. Ako nema vreme je da počne da skuplja. Postoji nešto magično u vezi sa snežnim kuglama. Deca se nikada ne umore od igranja sa njima i gledanja treperavih pahuljica snega koje kovitlaju kroz “vazduh”.
Mislim da bi veoma interesantan poklon za novu godinu bila snežna kula ali naših ruku delo!!!
Nije teško, a kako nas hladni dani teraju da provodimo dosta vremena u stanovima ovo je idealno rešenje za ” ubijanje dosade”.
Samo me pratite i nećete pogrešiti.
Počnimo- korak po korak:
Potrebno nam je:
1. Manja tegla(može od bebi kašica)
2. Figurica (može iz kinder jajeta)
ili manji predmeti
3. Super lepak
4. Šljokice i konfete
5. Voda
Postupak pravljenja:
– Operete i osušite teglicu.
-Super lepkom zalepite igračkicu na unutrašnji deo poklopca i ostavite da se osuši.
– Kada se osuši lepak u teglicu sipate vode i ubacite konfete i šljokice. Ostavite malo neispunjenog prostora u tegli. Nemojte je napuniti do vrha. Moja preporuka je destilovana voda jer vremenom ne menja boju.
– Zatim naneti lepak na obod poklopca i ivicu tegle a potom staviti poklopac i zatvoriti teglu.
– Polagano okrenuti teglu.
To sve izgleda ovako
I, da li je neko zainteresova da pokuša da napravi?
Nadam se da će bar neko pokušati da napravi svoju snežnu kuglu. Ukoliko to neko uradi neka podeli sa nama svoja iskustva.
Pozdravljam vas do sledećeg posta…..
Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

8 thoughts on “Snežna kugla -DIY”

Comments are closed.

error: Content is protected !!