Glam Box – recenzija

Read Time2 Minute, 36 Second
Kako je isporuka Glam Box paketa poslednjih meseci kasnila tako i moje recenzije kasne. 

Ovoga puta sam sve čekala dnevnu svetlost kako bih uslikala sadržaj kutije. Ali, kako radnim danima “dnevnu svetlost” provedem na poslu a vikendi su mi non stop u pokretu 24h nikako nisam stigla da napravim fotke. Zato sam odlučila da ipak kada uveče uspavam decu napravim jednu fotku i objavim. 
Jer, važnije je moje mišljenje za proizvode iz kutije nego same fotografije.

Poslednje izdanje bilo je pod nazivom AUTUMN VIBES 2017

Sadržaj:
Golden Rose False Lashes maskara
Golden Rose Smokey Lashes maskara
Bioten SKIN REPAIR CC krema
Bambooz rukavica za čišćenje i piling lica
Popart Herbal kolor šampon
Popart skidač laka za nokte
Maybelline Super Stay 24 h tečni puder (uzorak)
Loreal Paris True Match tečni puder (uzorak)


U mojoj kutiji bili su sledeći proizvodi:

Golden Rose False Lashes maskara koja ima gumenu četkicu i odlično obvija trepavice i daje im volumen i dodatnu dužinu. Kako bi bio izražen efekat naneti je u nekoliko slojeva. Voema sam zadovoljna rezltatima nakon nanošenja. Ne ostavlja grudvice niti lepi trepavice jednu za drugu prilikom ponovljenog nanošenja. Više o proizvodu vidite ovde
Cena 387 din.


Bioten SKIN REPAIR CC krema je nova generacija BB hidratantnih krema sa višestrukim dejstvom. Prekriva nesavršenosti na licu kao što su fleke, znaci umora; ujednačava ten i ističe njegovu blistavost. Nanošenjem koži obezbeđuje hidriranost do 24 h. Zahvaljujući ceramidima umanjuje bore. 
Kao i dnevna i noćna krema koje koristim od ovog proizvođača i ovaj proizvod je odličan i savršeno mi prija za svakodnevnu upotrebu. Više o proizvodu vidite ovde
Cena 715 din.


Bambooz rukavica za čišćenje i piling lica izrađena je od 100% bambus vlakana. Odlična je prilikom skidanja šminke kao i za čišćenje i piling lica. Ne iritira kožu već je veoma nežna prema njoj. Prirodna sposobnost bambus vlakna antialergijski delje na kožu lica skidajuči nečistoću koja se nakuplja u porama. 
Koristim je svakodnevno za skidanje šminke tako što je pokvasim i blagim pokretima prelazim preko lica. Nakon upotrebe isperem je mlakom vodom i sapunom.  Cena 100 din. 
Više informacija o Bambooz proizvodima možete pronaći na FB stranici


Popart skidač laka za nokte efikasno uklanja lak i štiti i neguje nokte. Dostupni su u nekoliko varijanata: vitaminski sidač, klasični, uljani, zaštitni sidač, hidratantni skidač. Ove skidače lakova već koristim i veoma sam zadovoljna njima. Više o proizvodu vidite ovde


Maybelline Super Stay 24htečni puder koji čini da lice izgleda sveže. Postojan je 24h i pruža besprekorno pokrivanje tokom celog dana bez osećaja maske na lice. Cena 900din.


Loreal Paris True Match tečni puder veoma je postojan sa optimalnim stepenom postojanosti. Svilenkaste strktre je . Pogodan je za sve tipove kože a zbog glicerina koji sadrži savršeno hidrira i neguje kožu. Cena 1559din.

                                    Da li ste već poručivali GlamBox kutiju iznenađenja?
GlamBox kutiju iznenađenja možete poručiti  na njihovom sajtu
Posetite ih na  instagramu

Ne zaboravite da se prijavite za giveaway

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “Glam Box – recenzija”

Comments are closed.

error: Content is protected !!