Martovske odluke

Read Time2 Minute, 15 Second
Konačno je stiglo lepo vreme. 
Polako se bliži proleće i već mi nešto zaigra oko ❤ pri samoj pomisli da će livade da budu prepune raznoraznog cveća, da će ☼ da nas prati kroz šetnju i da  zimske stvari polako možemo da odložimo. 
Prethodni mesec- mesec februar mi je nekako posebno drag jer se baš tog meseca rodila moja srećica. Na žalost ove godine je februar imao 28 dana. Da, na žalost jer mi je dete rođeno 29.02. i kako sada da joj jednoga dana objasnim da njenog datuma ima svake četvrte godine. 😃 
Februar mi je prošao veoma brzo. Kako sam u prethodnom postu ovde pisala bila sam u velikim obavezama oko organizacije ćerkinog prvog rođendana. Nije bilo lako ali kada nešto zamislite idete ka ostvarenju ciljeva. Ono što mogu reći jeste da vremenom shvatam da ima sve više neodgovornih ljudi koji jednostavno samo gledaju da njima bude sve kako su zamislili. Ali… neću o tome. 
Realizacija februarskih odluka je bila 4/4 👍
 1. Organizacija rođendana je bila zahtevna ali kada imate neku sliku kako to da izgleda onda ništa nije teško. Prezadovoljna sam kako je sve ispalo i nije mi žao ni jedne sekunde koji sam izgubila organizujući sve ovo. Jer, uvek ima onih koji kažu da je to sve moglo jednostavnije da bude. Ali…prvi rođendan se jednom slavi. (ups, moja ćerka će ga svaviti i za 4 godine 😊 ).
 2. Frizer je obavljen ali ništa veliko nije urađeno. 
 3. Na moju veliku žalost morala sam da napravim novu Fb stranicu bloga i to sam i uradila.
 4. Dva nova recepta su isprobana. Nisam oduševljena te neću ni pisati šta sam pravila. Čim bude uspeha pišem novi recept.  

Kako je stigao novi mesec mogla bih reći da želim da započnem nešto novo pa ću tako…

 1. Pročitati knjigu o sirovom načinu ishrane
 2. Isprobati neke recepte za sirov način ishrane ( Skoro je Miljana –  Moj Ritual imala #RAWizazov ali ga na žalost nisam primenjivala)
 3. Maksimalno uživati u lepom vremenu i dočekati proleće sa  ☀ i osmehom

Želela bih da napomenem da pisanje ovakvog posta meni predstavlje neki vid zabave. 
Čitala sam neke komentare kako je ovakvo postavljanje “odluka” bezveze. Ja mislim drugačije. Oduvek sam volela da sam organizovana kao i moje vreme. Tako je ovo neka vrsta planiranja. Naravno uvek može da dođe do nekih izmena – ubaciti nešto novo ili izbaciti nešto planirano. 

Imate li vi odluke koje odlažete iz meseca u mesec? Pišite o tome.
Naravno želim da čujem mišljenje i da li vam se svideo ovaj post .
Ukoliko želite da pišem o nečemu slobodno ostavite predloge u komentaru.
Pozdrav od jedne umorne ali veoma srećne mame 😚
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

6 thoughts on “Martovske odluke”

 1. I meni je zaista od srca dragp sto si sve februarske ciljeve ostvarila, i takodje ti zelim da sve martovske ostvari. Predivan post, lepo je sto si odlucila da podelis nesto ovako sa nama.

  Gotičarka

 2. super post draga. Drago mi je sti su ti se ostvarile sve zelje. a zelim ti i nadam se da ce ti se ostvariti i sve ostale. Clan sam tvog bloga pa bi mi bilo drago da uzvratis.

  justindream004.blogspot.com

Comments are closed.

error: Content is protected !!