Odrastanje uz Granum proizvode

Read Time1 Minute, 59 Second
Možete li da zamislite odrastenje deteta bez palačinka? Ja ne!
Odrasla sam uz njih i svaki put sam im se radovala kada zamirišu. Tako je i dan danas. Dok ovo pišem mogu da osetim miris palačinka koje je baka pekla, nekako je bio drugačiji
od maminih. Ali, volela sam da ih pojedema ko god da ih pravi.

Sada je situacija kod pravljenja obrnuta. Sada ja imam glavnu ulogu kada je pečenje u pitanju. Ne pravim ih kao baka i mama ali svakako se trudim da i moja deca uživaju u njima kao i ja kada sam bila mala.

Sa čime da ih poslužim? Kao i danas da čujem bakin i mamin glas. Domaći džem je bio na prvom mestu a zatim šećer koji sam volela da se istopi i “curi”” iz palačinke. Eurokrem nije bio stalno prisutan ali i on se ponekad našao na stolu a onda bi mu se pridružila i mlevena plazma.
Potpuno uživanje i mljackanje.

Kakva je situacija danas kada sam ja majka i želim da poslužim svoju decu? Pa, malo drugačija.
Eurokrem i ne nudim već džem koji je domaći i bez mnogo šećera i kojekakvih veštaćkih boja i aditiva. A kada smo već kod eurokrema pronašli smo mu odličnu zamenu.

Kao neko ko voli Granum proizvode i svoju decu sam načila da ih vole.
Nije mi bilo teško jer su ih zavolele još pri prvom zalogaju.
Kako malom detetu objasniti zašto  eurokrem i nije zdrav a svima je dostupni. Pa, nikako. Ono što je do nas majki jeste da pokušamo da im na najzdraviji način nadoknadimo neke proizvode. Lagala bih ako kažem da moja deca ne jedu te proizvode. JEDU IH! U okruženju u kakvom živimo to je prosto neizvodljivo da nisu u kontaktu sa tim proizvodima. Ali, kada se naprave ukusne palačinke eurokrem nije ni potreban jer je tu Natrela namaz sa rogačem i medom kao i Natrela sa rogačem i kokosovim šećerom.
ODLIČNA su zamena.

Često pravimo i “američke” palačinke pa uživaju i u njima.

Kada su Ganum proizvodi u pitanju o njima sam već pisala u jednom postu ali ono što nisam tada napomenula je to da svi poručeni proizvodi stignu tako dobro upakovani da ne postoji nikakva šansa da se oštete prilikom dostave. Eto, ukoliko neko ima predrasude da će se nešto polomiti ili iscureti tokom transporta.

Hvala što me pratite.
 
Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

8 thoughts on “Odrastanje uz Granum proizvode”

 1. Morala sam se nasmijati. Odrastanje djeteta je nezamisivo bez palačinki, a još više mi je nezamisivo starenje nas odraslih 😀
  Predivan post i mnooogoo sladak 😉
  Želim ti lijep vikend, draga!

 2. Zaista je moguce hraniti se zdravo a ukusno! Takođe, veoma je vazno da se deca od malena uce na 'zdravu hranu', jer kasnije imaju tu naviku koja je jako bitna za normalno funkcionisanje i zdrav zivot. Drago mi je sto ti svoju decu vasptiavas upravo tako! Jako interesantan post, zaista sam uzivala. Do sada nisam probala nista od Granum proizvoda ali sugurna sam da hocu!

  Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

 3. Hvala za divan komentar. Kada su Granum proizvodi u pitanju ja ih bas volim kako slatke tako i slane. Nadam se da ces isprobati neki njihov proizvod i da ce ti se svideti. Pozdrav.

 4. Divan post. Uvijek sam voljela palačinke koje baka i mama prave, ali sada ja volim da ih pravim i uživamo u tim poslasticama. Mnogo volim da pravim bilo kakvo jelo, nebitno da li je slatko ili slano i trudim se da baku zamjenim u kuhinji koliko mogu zbog njenog zdravlja, ali i mamu zbog njenog posla. Odlično stvarno ❤️❤️❤️

  Pratim te: Visit and follow —-> Marija's blog

Comments are closed.

error: Content is protected !!