BIOKO gel za pranje lica

Read Time1 Minute, 54 Second
Pre mesec dana sam od  Bioko natural cosmetics dobila proizvod na testiranje.
U pitanju je Probiotski ultra mekani gel za čišćenje lica.
Kao i prethodni proizvod i za ovaj sam sačekala da ga malo duže koristim kako bih zaista stekla neke utiske o njemu i prenela ih.

O proizvoduProbiotski ultra mekani gel za pranje lica je nežan gel za savršeno i delikatno pranje lica. Dizajniran je za sve tipove kože, uključujući i suvu, osetljivu i umornu kožu. Efikasno čisti nečistoće bez narušavanja prirodne lipidne barijere kože. Sastav formule uključuje hidrolizovani protein od probiotskog jogurta i ulja bugarske ruže, koji hrani i obezbeđuje vlažnost koži lica. Ovi aktivni sastojci neutrališu sušenje i iritirajuće dejstvo različitih deterdženata. Rezultat je savršeno čista, glatka i hidrirana koža lica i osećaj svežine i udobnosti. Upotreba: Naneti na vlažnu kožu. Masirati oko 2-3 minuta a zatim isprati vodom. Ne sadrži sapun i pogodan je za svakodnevnu upotrebu.
Cena mu je 690 din.
Moji utisci su sledeći- Gel dolazi u pakovanju od 230ml. Na vrhu nema pumpicu ali se veoma lako dozira. Gel je srednje gustine i prozirno bele boje. Nije potrebno mnogo nanositi jer se lako razmazuje i utrljava. Potrebno je nanositi ga na vlažnu kožu. Ja sam veoma često nanosila na suvu kožu lica ali mokrim rukama i efekat je takođe dobar. Što se tiče mirisa sasvim je zadovoljavajući. Nije jak a opet nakon čišćenja lica osećate blag miris i svežinu. Nakon utrljavanja i masiranja lica isprati vodom i koža ostaje mekana i nežna na dodir. Dešavalo mi se da po nekad nakon upotrebe osetim da mi je koža suvlja i da me malo zateže koža lica ali sam svakako odmah nakon upotrebe gela nanosila kremu za lice tako da je taj osećaj brzo nestajao. Ne znam zbog čega se dešavalo da mi je koža suvlja ali to je bilo svega par puta. Inače sam nastavila i nakon toga da koristim gel i nemam nikakvih problema. Ono što me posebno obradovalo jeste da veoma dobro skida šminku. Nakon korišćenja gela nisam imala potrebe više bilo šta da koristim kako bih skinula šminku. Da se razumemo nisam neko ko nanosi mnogo šminke. Da ne dođe do zabune 🙂  Koristim malo tečnog pudera, bronzer i maskaru.
 Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

4 thoughts on “BIOKO gel za pranje lica”

Comments are closed.

error: Content is protected !!