Pamukale – Turska

Read Time1 Minute, 32 Second
Sve što je lopo kratko traje. Tako je i sa odmorom. Obožavam leto 🙂 Obožavam ga toliko da bih se preselila u krajeve gde uvek ima Sunca. Ali to je neizvodljivo tako da moram da se naviknem i na zimske dane 🙁  
Moj ovogodišnji godišnji odmor je završen. Kada nekome kažem da sam uzela 4 nedelje slobodno svi kažu da je to mnogo. Ali, meni nije bilo mnogo već malo. Potrudila sam se da svaki dan iskoristim na najbolji mogući način. Uživanje počinje odlaskom u Tursku gde su mi minuti, sati i dani leteli kao nikada do sada. Nakon povratka iz Turske usledila su viđanja sa društvom, ispijanja kafe i sumiranje utisaka sa odmora. Naravno stigla sam i do Bg-a kao i Segedina u šoping. 
Želela bih da vam predstavim jedan od najlepših dana na mom odmoru. Toga dana sam se osećala kao da sam se popela do oblaka i da sam šetala po njima. Videćete i zašto. Taj dan sam provela na Pamukalama. Pamukale je kompleks jedinstvenih mineralnih izvora u jugozapadnoj Turskoj. Ima 17 izvora u kojima voda ima temperaturu od 35°C do 100°C. Od njih voda teče nekih 320 metara do padine gde se u terasama preliva preko padine duge 60-70 metara.
”Bazenčići” u kojima se nalazi belo ”blato”
Došlo je vreme da se prepustim prirodi, zvucima i uživanju…
Mmmmm….. neću kući
Neizostavni detalj tokom mog boravka u TU.
       Znam kako sam se ja osećala kada sam bila tamo, a kako ste se vi osećali dok ste gledali slike?

                                                                 Kupaći: Legend

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “Pamukale – Turska”

Comments are closed.

error: Content is protected !!