Neonske boje = leto

Read Time1 Minute, 13 Second
      Neonske boje hit ovoga leta! 
      Na žalost nemam slobodnog vremena da bi se slikala ali sam zato odlučila da sa vama podelim još jedan post. Nadam se da će vam se svideti. Boje koje nam donosi ovo leto su hit. Uz njih se moramo osećati vedro i veselo kao što su i one same. Vreme je da na trenutak zaboravimo stalno viđene boje kao što su crna, teget, crvena i da se prepustimo neonskim bojama. 
Još od 80-ih godina prošlog veka nismo ih viđali u modnim kolekcijama, ali sada je sve više garderobe u neonskim bojama. Za hrabre dame stilisti predlažu neonske boje od glave do pete, a za one malo diskretnije dovoljni su samo detalji. To može biti neki nakit ili lak za nokte u neonskoj boji. Iako boje izgledaju jednostavne nije ih jednostavno kombinovati.Uklapanje neonskih boja može da bude veoma zabavan način da učinite svoju kombinaciju zanimljivom. Neonske boje možete nositi još i u detaljima, poput kaiša, koji ćete uklopiti uz druge, neutralne nijanse. Na primer, sjajno će se slagati sa bež, sivom i belom garderobom, dok ćete ih još više istaći ako ih budete nosili sa crnom garderobom. Cipele u neonskim bojama mogu svaku kombinaciju da učine zanimljivom. 

Vreme je da se prepustite letu i da uživate u ovim veselim bojama. Nemojte se plašiti da eksperimentišete i kombinujete ove boje. Srećno!!!
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 thoughts on “Neonske boje = leto”

Comments are closed.

error: Content is protected !!